Maak kennis met de leden van Branchevereniging Nederland Crowdfunding:
Knab Crowdfunding

Via Knab Crowdfunding lenen investeerders geld uit aan Nederlandse ondernemers. In ruil ontvangen zij elke maand aflossing mét rente. Knab crowdfunding richt zich op startende ondernemers en bedrijven die willen uitbreiden.

Ga naar de website
Symbid

Symbid is een beursgenoteerd online financieringsplatform dat particuliere investeerders en ondernemers bij elkaar brengt, waarbij ondernemers kunnen pitchen aan investeerders, en investeerders investeren in grensverleggende en rendabele start-ups.

Ga naar de website
OnePlanetCrowd

Hét duurzame crowdfunding-platform van Europa. Via Oneplanetcrowd.nl financieren ondernemers de ontwikkeling van hun innovatieve of sociaal-maatschappelijke producten en diensten met crowdfunding. Projecten op Oneplanetcrowd dragen een steentje bij aan een betere planeet.

Ga naar de website
Kapitaal op Maat

Hét online crowdfundingplatform voor ondernemer en investeerder!
Vernieuwend · Transparant · Eenvoudig en betrouwbaar.

Ga naar de website
Horeca Crowdfunding

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horeca (gelieerde) bedrijven. Dit crowdfunding platform brengt investeerders en horeca-ondernemers tot elkaar, zodat de Nederlandse horeca kan blijven innoveren en gepassioneerde, succesvolle horecaconcepten kunnen blijven bestaan.

Ga naar de website
Collin Crowdfund

Gevestigde MKB-bedrijven met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000,- kunnen terecht bij het nieuwe crowdfund platform Collin Crowdfund. Om zowel de investeerder als de ondernemer optimaal succesvol te laten zijn, is de screening van leningaanvragen uiterst zorgvuldig en introduceert Collin ‘Crowdfund Coaches’ die de ondernemers persoonlijk begeleiden in het hele proces.

Ga naar de website
The Dutch Deal

The Dutch Deal gelooft in crowdfunding als dé nieuwe manier van financieren.
Met een laagdrempelig maar maximaal risico beperkend platform creëren we een win-win situatie voor het bedrijfsleven en de investeerder. Geen tussenpersonen, banken of verborgen kosten. De beste deal!

Ga naar de website

Lendahand verstrekt via crowdfunding mesokredieten aan MKB’ers in opkomende landen, die niet in aanmerking komen voor microkrediet of een lening van de bank. De sociale investeerder leent een bedrag uit wat bij hem of haar past en investeert zodoende in de groeiwens en zelfredzaamheid van een ondernemer in Colombia, op de Filippijnen, in Ghana of Mongolië.

Ga naar de website
Funding Circle

Funding Circle is een online marktplaats voor zakelijk krediet. Ondernemingen die minstens twee jaar bestaan kunnen bij Funding Circle terecht voor bedrijfsleningen van 5.000 euro tot 250.000 euro.

Ga naar de website
Voordegroei

Voordegroei is een financieringsplatform gericht op het topsegment van het midden- en kleinbedrijf. Zij brengen investeerders die op zoek zijn naar een aantrekkelijk rendement en bedrijven die op zoek zijn naar vreemd vermogen bij elkaar. Snel, professioneel en op transparante wijze.

Ga naar de website