nieuws

Knab Crowdfunding sluit zich aan bij branchevereniging Nederland Crowdfunding

Knab Crowdfunding heeft zich aangesloten bij de branchevereniging Nederland Crowdfunding. Bestuur en leden van de vereniging zijn verheugd met de toetreding van Knab Crowdfunding tot de vereniging en wensen het kersverse lid van harte welkom

Remko Jansen, Business Partner Knab Zakelijk: “Wij zijn erg blij dat Knab Crowdfunding lid wordt van deze branchevereniging. Knab heeft de ambitie om met haar bankervaring een actieve rol te vervullen wat betreft de kwaliteitseisen op het gebied van crowdfunding. De communicatie richting onze investeerders speelt daarbij een belangrijke rol”.

Crowdfunding wordt nu nog vaak gezien als alternatieve financieringsoplossing. Knab wil daar verandering in brengen en crowdfunding verder positioneren als directe financieringsoplossing voor het MKB.

De afgelopen weken is Knab door een onafhankelijke instantie positief getoetst op de Crowdfunding Gedragscode. Deze gedragscode – een initiatief van Nederland Crowdfunding – bestaat uit kwaliteitseisen waar een crowdfundplatform aan moet voldoen. Naleving van de Gedragscode is een voorwaarde voor lidmaatschap van branchevereniging Nederland Crowdfunding.

Knab Crowdfunding is het tiende Nederlandse platform dat is aangesloten bij Nederland Crowdfunding. Hiermee vertegenwoordigt de branchevereniging het grootste deel van de markt van crowdfunding-platforms voor bedrijfsfinanciering.

Knab Crowdfunding brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Via het online platform kunnen klanten van Knab investeren in bedrijven van ondernemers die op zoek zijn naar een snelle en gedegen financiering om hun groeiplannen te realiseren. Ondernemers met een financieringsbehoefte van € 50.000 tot € 2.500.000 kunnen terecht bij Knab Crowdfunding. Knab Crowdfunding wordt aangeboden door Knab in samenwerking met Collin Crowdfund N.V.

Meer ervaringen

ondernemer

De bedenker van KidsWatcher

Bekijk
investeerder

Jan-Dik Boot: fervent participeren via crowdfunding

Bekijk
adviseur

Adviseren over crowdfunding: B&P Accountants

Bekijk

Heeft u de smaak te pakken?

Zelf aan de slag gaan met crowdfunding is niet moeilijk.
Met deze tips bent u helemaal startklaar.

Naar het stappenplan

Op de hoogte blijven?

Aboneer u op de Start Crowdfunding nieuwsbrief.